Diákolimpia döntő

Címkék: verseny beszámoló

2010.06.29. 14:20

Időpont: 2010. 06. 19

Résztvevők: Kiss Gergely

A megyei (és budapesti) diákolimpiákból továbbjutók döntőjén, Margitszigeten a Budafoki MTE Triatlon szakosztályát egy versenyző képviselte, Kiss Gergely. Bár, lévén a verseny egy diákolimpia, az eredménylistákban minden versenyző neve mellett egy iskola szerepel, így ezúttal az iskolák gyűjtötték a pontokat. Gergő a I. korcsoportos fiúk versenyében vett részt, ahová a budapesti triatlon diákolimpia második helyével jutott tovább.

Gergő ahogy ezt májusban is tette, nagyszerűt úszott, biciklizett és futott. A kerékpározást követően még a dobogóra bőven esélyes volt, de a célba csak a hatodik helyen futhatott be, köszönhetően a hozzá nem értő és teljesen amatőr versenybíróknak. Néhány társával együtt rossz irányba terelték a depóban, amellyel értékes másodperceket veszített- amely másodpercek ilyen rövid, apró távon nagyon fontosak lehetnek az első helyért folyó meccsben, és nagyon fontosak is voltak. Gergő végül a hatodik helyet szerezte meg, 14 másodperces hátránnyal. Gratulálunk!

Bár Gergő iskolája az első helyet szerezte volna meg a I. korcsoportos iskolák küzdelmében, Kiss Gergely, Parzer Norbert, Tasnádi Kristóf felállásban, a Budapesti Triatlon Szövetség egy másik isklolát jelölt ki a csapatverseny értékelésének részvételéhez. Bár Gergőnek az eredmények immáron elmaradtak, a depóban történt fiaskótól eltekintve  egy dobogós helyezést könnyen szerethetett volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://budafoktriatlon.blog.hu/api/trackback/id/tr772117721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.06.29. 15:32:23

Gratulálok a teljesítményhez!

Egyébként a versenybírókat kicsit okítani kellene, mert mostanában eléggé sok hibát vétenek a versenyeken.
Remélem a VB-n hozzáértőbb szakmai csapat fog fölállni!

Vob_ral 2010.06.29. 19:30:21

A Vb-n azért elvárható lenne.
Nem is tudom hogy válogatják őket össze..., legtöbbnek nincs sok köze a triatlonhoz.
süti beállítások módosítása