Hatvani triatlon

Címkék: verseny beszámoló

2010.07.04. 15:00

Időpont: 2010.07.03

Résztvevők: Kiss Gergely, Bartos György, Borenich Gábor, Farsang Ferenc, Gutyina Gábor, Haypál Balázs, Traum Zoltán, Barkóczi Dénes, Barkóczi István

A hatvani verseny, a tavalyi évhez hasonlóan idén is ingyenes nevezéssel csábította a triatlonistákat, köztük csapatunk tagjait is, akik közül kettő előnevezett versenyző sajnos nem tudott eljönni. Idén is itt rendezték meg az Amatőr OB-t, ami azt jelenti, hogy akik az elmúlt években a triatlon sportágban minősítést szereztek, nem kerülnek fel az Amatőr OB eredménylistáira, így értelemszerűen díjazásban sem részesülnek.

A délelőtti futamokban (újonc, gyermek, serdülő) csapatunkból egyedül Kiss Gergely vett részt, aki hozta szokásos jó formáját és 12. helyen futott be a hatvanban található célkapuba. Az újonc kategóriákat itt nem értékelték külön (1999-ben és 2000-ben születettek, valamint 2001-ben és 2002-ben születettek), de Gergő a saját korcsoportjában, a 2001-2002-es születésűek között, az előkelő második helyen ért volna célba közvetlenül a "győztes" mögött. Gratulálunk!

Délután a BMTE csapata két részre szakadva, két futamban rajtolt el, elsőként a 6 4 senior versenyzőnk: Borenich Gábor, Farsang Ferenc, Gutyina Gábor és Haypál Balázs. A seniorok és veteránok versenyét derült, napos idő mellett indították el, majd a kerékpározás befejezése előtt gyenge esőzés és szél enyhítette a meleget, és a versenyzők szerencséjére a felhők egészen a késő délutáni órákig takarták a napot. Az úszásból Ferenc, Gutyina Gábor, Balázs és Borenich Gábor sorrendben érkeztek ki versenyzőink, hogy megkezdjék a 20 kilométeres kerékpározást, ahol a bolyozás tilos volt. A verseny második szakasza minden versenyzőnknek jól sikerült, a sorrend változatlan maradt. A futópályán azonban Ferencet a két Gábor és Balázs is meg tudta előzni. Kiss Károly Gutyina Gábor mögött ért célba. Helyezések és időeredmények a táblázatban olvashatóak.

Az utolsó futamban indult el Barkóczi Dénes és István. Az ifik, juniorok és fenőttek futamát felhős időjárás mellett indították el, majd kerékpározás közben egy rövid de erős zápor áztatta el a versenyzőket. Dénes és Isti is az úszást és a kerékpározást jól teljesítette, mindketten futáson szembesültek problémákkal. Mindkettejük első futóköre gyengére sikeredett, majd Dénes a második kört új erőre kapva kezdte meg. Isti sérült sípcsontja miatt lassabb tempóban folytatta a futást, mindössze az utolsó kilométeren sikerült tempót váltania.

A sprint távon indulóknak szintén gratulálunk!

A részeredményeket sajnos, chip-es időmérés híján, nem ismerjük, így csak a befutó időket tudjuk táblázat formájában összefoglalni. Piros színnel az első tízen belüli helyezések vannak jelölve. Ahol az Amatőr OB eredménylistáján és az abszulút listán is ugyanaz a helyezés található, a rublikába csak egy szám került.

 

Hatvan- Sprint táv
Hely- Amatőr OB.NévIdőKcs.- Amatőr OB.
 35.- 24. Barkóczi Dénes 01:06:37 8.
 56.- 43. Gutyina Gábor 01:09:20 4.
 62.- 48. Kiss Károly 01:10:07 5.
 64.- 50. Barkóczi István 01:10:25 16.
 92.- 67. Haypál Balázs 01:13:54 13.- 7.
 96.- 70. Farsang Ferenc 01:14:28 8.- 7.
 101.- 74. Borenich Gábor 01:15:29 16.- 9.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budafoktriatlon.blog.hu/api/trackback/id/tr602128421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása