Időpont: 2010. 08. 14.

Résztvevők: Borenich Gábor, Haypál Balázs, Józsa Nándor, Traum Zoltán, Kiss Károly, Temesi Dániel,

Ködös, kellemesen hideg rajt, úszás és kezdeti kilométerek a biciklipályán, majd forró beton és perzselő meleg futásra...- Így jellemezhető a XX. Hosszútávú Triatlon OB, ahol a Budafoki MTE versenyzői is szerepeltek.

Ugyan nem sikerült jobbat produkálnia ma edddigi leggyorsabb nagyatádi idejénél, Kiss Károly tízszeres vasembernek mondhatja magát 2010. augusztus 14.-étől! A célszalagot a versenyóra 11:05:51-es állásánál szakította át. Kettő új Ironmant avattak ma a Budafoki MTE csapatából, akik nagyon keményen, néhány holtponton átesve teljesítették a életük első, és remélhetőleg nem utolsó Ironmanjét! Temesi Dániel 11óra 30perc 49másododperces versenyidőnél lépte át a célvonalat és vált vasemberré. Gábor célbaérésére a késő délutáni órákban került sor, ideje 12:37:39 lett. Ezzel célja teljesült, 13 órán belül végigmenni a nagyatádi hosszútávú triaton pályáján! Gratulálunk!

Váltóinknak is sikerült a célbaérés. Az itt versenyzőknek egymásért is ugyanannyira meg kellett küzdeniük, mint önmagukért. Az itt szereplők; Haypál Balázs, Wittmann Balázs, Józsa Nándor és Traum Zoltán is minden elismerést megérdemelnek! A két Balázs NAGYAPÁD váltója a rajt után 11:07:00-nél írta fel magát a végleges eredménylistákra, a BMTE 1912 elnevezésű párosváltó a versenyóra szerinti 12:11:23-kor ért célba! Gratulálunk!

Részletes eredmények az egyéni versenyről itt, a váltóinkról itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://budafoktriatlon.blog.hu/api/trackback/id/tr182221708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David Brent 2010.08.18. 23:59:08

Sokadszor is mindenkinek gratula! Időközben elkészült az Isti által megígért :) blog bejegyzésem is: badogember.blog.hu/2010/08/18/57_ironman
Még kicsit kezdetleges állapotban van, de majd lektorálom, meg képekkel is ellátom majd!
süti beállítások módosítása