A Magyarország fővárosában helyet kapó Triatlon VB Grand Final (döntő) elnevezésű sporteseménye, ahogy mindnyájan tudjuk már, ezen a héten veszi kezdetét. A hét elején lesz ünnepélyes megnyitó, aquatlon, váltóverseny a szponzoroknak, eligazítások. Csapatunk 1-1 személy révén érintett az aquatlonban és a kicsit érdekesre sikeredett támogatóknak rendezett váltóban is. Dénes fut, úszik és fut délelőtt, délután Balázs repeszt végig biciklijével a Budafoki út aszfaltját koptatva 8 kilométeren. Az aquatlonon indulóknak kedden lehet felvenni a rajtszámot és részt venni a technikai tájékoztatón.

Két versenyzőnk eredményeiről szerda este részletes beszámolóval kedveskedek az ide tévedőknek, addig néhány pontos és fontos információt tartalmazó link áll rendelkezésetekre a könnyebb tájékozódáshoz:

Triatlon Vb- Főoldal magyar módra

Tudnivalók az aquatlonról

Pályarajz az aquatlonra

Rajtlista sok-sok névvel

Időrend mindenkinek

Csak a rajtidőpontok (hogy szűkítsük a kört)

Pályainfók

Itt a rajtszámfelvételi időpontok lesznek

A világbajnokság versenyeinek futása alatt nem lesz ugye kánikula, de az előrejelzések szerint túl hideg sem. Az időkép meteorológiai honlap 23°C-os maximumot jósol szombatra, ez a korán kezdő versenyzőknak jóval alacsonyabb, vasárnapra kettő fokkal melegebbet és csapadékot kevesebb valószínűséggel tapasztalhatunk az oldal szerint Magyarországon. Budapestre jósol időjárást egy másik ezzel foglalkozó vebszájt szombatra itt, vasárnapra pedig itt. A Lágymányosi Öböl valószínű 18°C lesz, igen hideg, így természetesen neoprén ajánlott.

Beszámoló ma (szerda) este!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafoktriatlon.blog.hu/api/trackback/id/tr852276202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.09.07. 21:16:27

Engem kicsit frusztrál a 7:30-as indulásom, és az, hogy valószínű rá fogok fagyni a biciklimre olyan korán reggel ;-)

Vob_ral 2010.09.08. 07:37:47

@Tepó: Ne is mondd! Dénes 6:55kor rajtol majd, még neki lesz a leghidegebb. Jókis 17 fokos víz után még hidegebb levegőn nyomni a biciklit nem lesz kellemes. Sok sikert majd az átvészeléshez!:)

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.09.08. 21:29:05

@Vob_ral: Köszi, de az a 17 fokos víz is csak 14 lesz kb :-S
SOk sikert Dénesnek is!
süti beállítások módosítása